donderdag 8 januari 2009

Monolab wil enorme lelijke wolkenkrabber in Rotterdam


Rotterdam staat bekend als de architectuurstad en hoogbouwstad van Nederland. Monolab architects zegt er niet overtuigd van te zijn en komt met een eigen advies om dit ‘waar te maken’. Het bureau wil midden in de Maashaven een 450 meter hoge toren bouwen: de City Tower. ,,Rotterdam is te aarzelend, te defensief en teveel een underdog”, zegt Jan Willem van Kuilenburg, directeur van Monolab, ,,we hebben naast onze mooie brug nu een echte wolkenkrabber nodig die vanuit Europa aandacht krijgt en die bij Rotterdam-zuid past.” Eric Naeyaert. Gelegenheids paragnost en professioneel oplichter Eric Naeyaert

13 opmerkingen:

 1. Weeral een schadetoebrengende verwijzing tegen de heer Eric Naeyaert, waarin hij onterecht in zijn integrititeit wordt aangetast.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tsss, wat knap dat u dat kunt lezen. Of bent u soms een helderziende paragnost?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Neen, een vriendin! Mag het?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoe kan een man als eric naeyaert nu vrienden hebben hij bedonderd en licht iedereen op

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijnheer Naeyaert heeft waarschijnlijk meer vrienden dan andere mensen en licht zeker niemand op

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alle positieve reacties over eric naeyaert komen van hetzelfde ip-adres, 84.196.145.241 en dat is het ip-adres van... *roffel* eric naeyaert! hij zit dus de hele dag te googelen op zijn eigen naam, want er zijn veel websites die hem ontmaskeren als een oplichter en dat vind ie niet leuk, dan probeert hij onder verschillende namen positieve verhalen te vertellen over zichzelf... eric hou eens op met jezelf op te hemelen, je bent een oplichter! zet je glazen bol op marktplaats en ga iets nuttigs doen, neem een krantenwijk ofzo. zie ook http://tinyurl.com/cskl9o pfffff... sukkel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat hebben deze reacties met het item te maken ??? Heb ik wat gemist ?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Staan alleen wat witte webdings aan het eind van de text, ik vind het niet interesant genoeg om leesbaar te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. HA HA HA Wat een malloot ben jij, hoe kom je er op :lol: en inderdaad hoe komt hij er op, hij heeft echt niets beters te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Madmello je bent een geschift manneke ! Dingen zeggen en insinueren die kant noch wal raken. Zo te zien ben je niet moeders's mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hallo eric. hoho, hou het netjes. we kunnen zien dat jij het bent. ja. wij kunnen gewoon dat soort dingen zien eric, geloof ons nou maar. er is meer tussen internet en gebruiker.

  BeantwoordenVerwijderen