zaterdag 29 november 2008

titanic conspiracy

We denken allemaal dat we wel ongeveer weten wat er is gebeurt met de Titanic. De Titanic voer tegen een ijsberg en zonk. Maar IS DAT WEL ZO? Ik heb bewijs dat dit onmogelijk waar kan zijn en dat er iets voor ons verborgen wordt gehouden. Bekijk eerst dit experiment dat laat zien dat het onmogelijk is om met ijs een stalen schip te beschadigen:


Nog niet overtuigd?
er zijn nog slechts twee overlevenden van de Titanicramp, en beiden beweren dat ze te jong waren om te herinneren wat er gebeurd is.
Dat kom lekker handig uit!

Hoewel sommige van 's werelds rijkste en meest beroemde passagiers op het schip waren, is er geen enkele video van de Titanic die zinkt.
Dat komt lekker handig uit!

Abraham Lincoln sterft exact dezelfde dag dat de Titanic zinkt, 47 jaar daarvoor! En de Titanic heeft voldoende capaciteit voor 3.547 passagiers! Zie hier twee keer het getal 47!
TOEVAL?

Wanneer zullen alle schapen geloven dat ze worden voorgelogen? Hoeveel amateur-documentaires moeten er worden gemaakt voordat dit de aandacht krijgt die het verdient...

Meer waarheden, hier zijn wat tabellen en grafieken.
Deze grafiek is overgenomen uit de Journal of Metals, Mineralen & Materials. Deze grafiek is gemaakt door een echte wetenschapper. Misschien zelfs twee. Probeer dit maar eens onderuit te halen. kan je niet. Wetenschap wint.
Ik weet niet wat deze grafiek betekent, maar ik ben er vrij zeker van dat het bewijst dat er joden bij waren betrokken

Bovendien: denk nou zelf eens goed na: Een ijsberg was de schuld dat de Titanic zonk. Ja, vast!
Denken ze nou echt dat wij geloven dat ijs -wat gewoon bevroren water is- sterker is dan staal -het matriaal waar ze zwaarden van maken? Als ijs echt zo sterk is waarom maken mensen dan geen boten van ijs? Nou, ik weet het wel, omdat de regeringen ons voorliegen!!!!!!

Als jullie nog niet overtuigd zijn nu het laatste stukje definitieve overdonderende bewijs; De Smoking Gun. Terwijl ik onderzoek deed naar dit onderwerp en dit ontdekte, werd ik promp van internet afgesloten door de regering. Mijn internetprovider kwam met een verhaal dat ik niet betaald zou hebben. Was dit toeval? Nee, leuk geprobeerd regering!
Hier is wat jullie niet mogen weten: als je het woord "Titanic" neemt en je verwijdert de letters T, I, en T, en vervolgens voeg je de letters C, O, S, P, R, en Y, toe, kijk dan eens wat er staat:

TOEVAL?
Ik kreeg echt letterlijk koude rillingen toen ik dit ontdekte. Wie dit complot in elkaar heeft gedraaid wist verdomd goed waar hij mee bezig was. Ik ben er moe van te worden voorgelogen. Ik ben boos en ga zeker door met dit onderzoek. De hele dag als het moet. Mensen, verspreid de waarheid!
bron

1 opmerking: